Home arrow Onze Honden
Onze Honden PDF Afdrukken E-mail

Cassidy portret150px.jpgWay-Out's Cassidy is ons fokprodukt van onze Cybelle en Bethrob Kes of Ruadth (een prachtige robuuste donkere golden). Hij is geboren in juni 2008 en inmiddels is ook zijn zoon Flatgold's Always Adorable Alpha bij ons komen wonen.
Behaalde resultaten:

C-diploma GRCN te Zwolle op 15-03-2009 (leeftijd van 9 maanden, 7 dagen !)
3e prijs C-klasse Working Test NLV te Borculo 22-08-2009 (jongste hond)
1e prijs C-klasse Working Test GRCN Haaksbergen 25-10-2009 (jongste hond)
2e prijs Starters-klasse OWT GRCN te Weert 06-03-2010
1e ZG op de Fokdag te Zwolle op 11-04-2010
2e prijs B1-klasse Working Test GRCN te Spaarnewoude 25-04-2010
3e prijs Starters Klasse Finale ORWEJA Working Test te Vught 11-07-2010
ZG kwalificatie Novice Veldwedstrijd NRC te Kruisland 03-08-2010
3e prijs A-klasse KNJV-proef GRCN te Dongen 17-09-2011
2e Goed kwalificatie speciale Veldwedstrijd te Groot-Ammers 24-10-2011
3e prijs Gold Cup 2011 te Veersemeer 19-11-2011

Way-Out’s Twinkle Little Star is de enige pup uit het tweede nest van Cybelle en daarom hebben wij haar zelf aangehouden.
Zij is een slimme en zeer ondernemende hond en totaal niet bang voor alle nieuwe dingen. Voorlopig maar eerst lekker spelen en groot groeien.
En alle gehoorzaamheids-cursussen doorlopen. Daarna zien we wel weer. Jammer genoeg is Twinkle op 2-jarige leeftijd totaal uitgeschakeld voor de wedstrijden en jacht. Haar linker voorpoot functioneert totaal niet meer.

Cybelle portret150px.jpgCatcombe Cybele hebben wij 2004 uit Engeland geïmporteerd. Zij is het fokprodukt van Wendy & David Andrews van de Catcombe Kennel. Zij is onze clown. Vreselijk slim en ondernemend. Heeft een veldwerkkwalificatie op haar naam staan. En het is een lieve lust haar te zien werken op de praktijkjacht. Zij is nu 8 jaar. Met haar hebben wij onze Way-Out’s lijn verder voortgezet.

kayleigh portret 2 023 -150px.jpgWay-Out’s Kaleidoscope Kayleigh werd in 2004 geboren uit de combinate Way-Out’s Tricky Nicky X Dreamweaver Harvey. Opnieuw een prachtige golden met het echte golden karakter. Lief en zacht voor kinderen en fel en attent op jacht. Ze heeft alleen haar gezondheid niet mee. Ondanks een zware HD heup gaat zij graag mee op de dagelijkse wandeling en voor een jachtpartij is zij ook te porren waar zij uitgebreid haar aangeboren jachttalenten laat zien. Jammer genoeg houdt onze lijn bij haar op omdat wij het niet verantwoord vinden om met haar te fokken.

nicky 31-12-2005-150px.jpgWay-Out’s Tricky Nicky werd in 1999 geboren uit de combinatie Way-Out’s Always Amazing Amy X F.Ch. Unexpected from Narrow Garden. Een heerlijke jachthond. Een ietwat eigenzinnig wat haar ten goede komt als zij met de baas op de praktijkjacht gaat. Heeft ook A-diploma’s op haar naam staan en Veldwerkkwalificaties. Wij hebben een nestje met haar gefokt waaruit twee puppies zijn geboren. Omdat zij niet meer kon lopen, hebben wij haar op 13-jarige leeftijd moeten laten inslapen.

amy-portret.jpgWay-Out’s Always Amazing Amy werd in 1995 geboren uit de combinatie van Way-Out’s Only Waterwitch X Eager Sam v.d. Woudstreek. Bij haar vindt je vooral de rustige, evenwichtige aard van haar vader terug die werd gebruikt voor het Blinden Geleidenhonden fokprogramma. Zij is wat serieuzer als haar moeder. Heeft ook vele A-diploma’s en veldwerkkwalificaties op haar naam staan. Met haar hebben wij een nestje gefokt waaruit 10 pups zijn geboren. Een zoon van haar Way-Out’s Hunting Yoram heeft zelfs op de Nimrod gestaan in. Deze extreem lieve en intelligente teef is op dik 15-jarige leeftijd overleden. Zij was ons zonnetje in huis tot haar dood toe. Wij zullen haar erg missen.

only-portret.jpg Way-Out’s Only Waterwitch werd in 1991 gefokt. Zij is de dochter van Jevgenya’s Velvet Amber X Hey Gentle van Renje. Zij was een “gouden” hond. Heeft veel A-diploma’s behaald, Veldwerkkwalificaties behaald en heeft samen met de hond van J. Labruyere & J. Roos de 2e plaats veroverd op de I.W.T. in Duitsland in 1994. Daarnaast heeft zij voor 15 nakomelingen gezorgd, waarvan Way-Out’s Joy, Way-Out’s Orion en Way-Out’s Crackerjack Ginny een flinke stempel op de Nederlandse fokkerij hebben gedrukt. Haar dochter Way-Out’s Elfra heeft op de Nimrod gestaan. Zij is bijna 15 jaar geworden en is tot het eind toe vrolijk en ondeugend gebleven.

amberportret.jpg Jevgenya's Velvet Amber is in 1984 door Nia Klemann gefokt. Een prachtige dual purpose golden. Een lieve huishond en passievol als zij op jacht was. Heeft diverse A-diploma's gehaald en met Andre op de NIMROD gestaan.