Home
Nieuws 2017

Inmiddels is onze laatste golden bij ons komen wonen. Zij heet “Bright en Breezy v.d. Zarina Zarola”. Haar roepnaam is Flicka. Gefokt door Barbara Staal-de Jong.

Het is een veelbelovende teef die zeer ondernemend is. Zij staat aan het begin van haar hondenleven en zal eerst de elementaire gehoorzaamheden moeten leren tegelijkertijd met een puppy jachttraining. Daarna zien wij wel wat voor verdere plannen we met haar hebben. Zeker de praktijkjacht zal daar een belangrijk onderdeel van zijn.


Maar voorlopig mag ze lekker ondeugend zijn en genieten wij voor de laatste keer om een kleine golden gezond op te zien groeien.

Hierbij ook het nieuws dat wij zijn gestopt met het fokken van golden retrievers.

 


 
WAY-OUT'S WORKING GOLDEN RETRIEVER KENNEL

01860001-150x211px.jpg Wat in 1962 als een droom is begonnen is vandaag geheel uitgekomen !

Sinds 1991 fokken wij mooie donkere werk golden retrievers. Onze Amber is de matriarch. Only haar dochter en haar kleindochter Amy zijn op 15 jarige leeftijd overleden. Haar achter-achter kleindochter Nicky op 13 jaar. Haar achter-achter-achter kleindochter Kayleigh (8) is nog bij ons. Aangevuld met Cybele die wij uit Engeland importeerden. In 2008 hebben wij een prachtige zoon van Cybele aangehouden genaamd Cassidy in 2011 gevolgd door een dochter Twinkle die met twee jaar is ingeslapen. In december 2012 is de zoon van Cassidy bij ons komen wonen. Hij heet Alpha.